ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

16. Cest is d’ Best

28.05.2012.

Već šesnaestu godinu za redom u Zagrebu se održava poznati međunarodni ulični festival pod nazivom CEST IS D’ BEST. To je danas jedan od najvećih i programski najbogatijih ulčnih festivala u Hrvatskoj, koji njeguje i promiče kulturni izražaj na ulici, te turističku ponudu glavnoga grada Hrvatske.

16. Cest is dꞌ Best

 

Ove godine su organizatori priredili bogat program u kojem nastupaju performeri, glazbenici, ulični zabavljači, likovni i drugi umjetnici iz Hrvatske i mnogih zemalja svijeta.

Tako će se u vremenu održavanja festivala od 31. svibnja do 3. lipnja ulice i trgovi u središtu grada pretvoriti u veliku, veselu i jedinstvenu pozornicu sa raznovrsnim i zanimljivim programima.

Više o tome možete pročitati na stranicama festivala: www.cestisdbest.com

U Galeriji Hrvatske pošte, Jurišićeva 13, u četvrtak 31. svibnja u 19 sati pogledajte retrospektivnu izložbu najuspješnijih fotografija Cest is d’Best 2009. – 2011. godine.

Organizacijski timovi Međunarodnog uličnog festivala Cest is dꞌ Best priredili su i otvorili četiri natječaja: za Najfotografiju Cest is d’ Besta; za likovno-urbanu instalaciju festivala, 4. festival umjetničkih zastavica i za Art Walk za festivalske naljepnice.
Detaljnije pročitajte na stranicama festivala.

Organizacijski tim za  Najfotografiju 16. Cest is d’best-a, i vodstvo Međunarodnog uličnog festivala, pozivaju sve posjetitelje festivala, sve fotografe, profesionalce i amatere, sve ljubitelje fotografije, da dođu u rečene dane u naš glavni grad, da fotografiraju i sudjeluju na natječaju za najbolju fotografiju festivala.

Ovdje možete preuzeti Natječaj i Prijavnicu, kao i na službenim stranicama festivala: www.cestisdbest.com.

Natječaj je zaista primamljiv. Pored uživanja u programu Festivala i fotografiranja možete osvojiti neku od vrijednih nagrada. Zato vas pozivamo, pročitajte  propozicije Natječaja uzmite Program festivala i krenite redom. O svakodnevnim događanjima na festivala možete više doznati preko službenih stranica festivala: www.cestisdbest.com i drugih sredstva javnog priopćavanja.

Pošto su propozicije Natječaja detaljno obrađene nisu potrebna šira obrazloženja. Ali ako će ipak biti potrebno, detaljnije informacije možete ih dobiti na elektronskoj adresi; cest.is.d.best@gmail.com

Želimo vam dobro svijetlo!

 

Možda ste propustili:

Nijedan komentar do sada.