ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

1. biennale hrvatske mlade fotografije

11.11.2011.

Natječaj za najbolja ostvarenja mladih hrvatskih fotografa, uvodni dio manifestacije I. biennale hrvatske mlade fotografije u organizaciji studenata Odjela za povijest umjetnosti Sveučilišta u Zadru i Galerije umjetnina Narodnog muzeja Zadar, okončan je 1. listopada 2011.
.
1. biennale hrvatske mlade fotografije
.
Zaključno s tim datumom, elektroničkim je putem pristigla sveukupno 621 fotografija od 131 autora. Prvi stručni žiri, u sastavu Antonija Mlikota, Vinko Srhoj, Nevena Štokić, za drugi je krug izabrao 173 fotografije. Između njih, drugi je stručni žiri, u sastavu Stanko Abadžić, Dalibor Martinis, Ljubica Srhoj-Čerina, Vinko Srhoj, Ivan Vekić, 18. listopada odabrao 56 fotografija od 34 autora za završnu izložbu u Kneževoj palači. Prema izboru žirija, prvo je mjesto osvojila Barbara Šarić, drugo Morena Čonka, a treće Marina Ćorić.
.
Stoga nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na svečano otvaranje završne izložbe likovne manifestacije I. biennale hrvatske mlade fotografije. Otvorenje će se održati 15. studenog 2011., u Kneževoj palači, s početkom u 18 sati, a izložba će biti otvorena do 29. studenog. Prilikom otvorenja, pobjednicama će biti uručene nagrade.
.
Sve informacije dostupne su i na službenoj Internet stranici manifestacije www.biennale-hmf.com.
.

No comments yet.